fbpx

Multifunktsionaalsed koosolekuruumid ettevõttes ABB

Kuidas multifunktsionaalsed koosolekuruumid tõstavad ettevõtte efektiivsust

Ettevõttes ABB on loodud kaasaegsed ja mitmekülgsed koosolekuruumid, mis pakuvad mitmeid eeliseid igapäevaseks tööks ja suuremateks üritusteks. Ruumid asuvad mugavalt teineteise kõrval, võimaldades neid vastavalt vajadusele kasutada kas eraldi või koos.

Sujuv üleminek suurematele üritustele

Kui on vaja korraldada suurem koosolek või üritus, saab ruumide vahelised seinad hõlpsasti eemaldada, muutes mitmest väiksemast ruumist ühe suure koosolekuruumi. See võimalus pakub paindlikkust ja suurendab ruumide kasutamise efektiivsust.

Lihtne ja usaldusväärne tehnoloogia

Tehnoloogia mängib suurt rolli ruumide multifunktsionaalsuse juures. Lahenduste lihtne kasutamine, töökindlus, kõrgekvaliteediline videopilt ja heli on kõik olulised tegurid. ABB koosolekuruumides on loodud lahendus, mis võimaldab töötajatel nupuvajutusega ruumide tehnika kas kokku liita või lahutada. See tähendab, et tehnoloogia seadistamine ja kasutamine on tehtud võimalikult lihtsaks.

Igapäevane kasutus: Efektiivsed ja paindlikud lahendused

Igapäevases töökorralduses toimivad kõik ruumid eraldi, pakkudes ideaalset keskkonda koosolekuteks ja videokonverentsideks. Suur ekraan ja videonõupidamiste võimalus aitavad säästa nii aega kui ka raha, sest kõik osalejad ei pea füüsiliselt kohal olema. See muudab suhtluse ja koostöö märkimisväärselt lihtsamaks ja mugavamaks, eriti rahvusvaheliste tiimide puhul.

Kvaliteetne heli ja pilt

Heli on lahendatud tuntud tootja Biamp Tesira seadmetega, mis tagavad selge ja kvaliteetse heli mõlemal pool. Kaamerapilti edastavad Logitech’i seadmed, videopilte lülitab Blustream ning kasutajad saavad seadmetega ühenduse luua Barco ClickShare juhtmevaba lahenduse abil. Viimane annab paindlikkuse istuda ruumis seal, kus meeldib, ja võimaldab erinevate esituste vahetamist ekraanil sekunditega.

Kokkuvõte

Multifunktsionaalsed koosolekuruumid ettevõttes ABB ei ole lihtsalt füüsilised ruumid, vaid strateegilised töövahendid, mis tõstavad ettevõtte efektiivsust ja paindlikkust. Need ruumid võimaldavad tõhusat koostööd, säästavad aega ja ressursse ning pakuvad töötajatele mugavaid ja tehnoloogiliselt arenenud lahendusi igapäevatööks ja suuremateks üritusteks.