fbpx

ProScreen Ärihooaja avamisel

ProScreen osales möödunud laupäeval 28. augustil Ärihooaja avamisel Vabaõhumuusemis. Koha peal tutvustasime külalistele tänapäevaseid hübriidkoosoleku lahendusi. Paigaldasime oma demoruumi esitlustehnika ja videokonverentsi terviklahenduse, et luua külalistele terviklik pilt, kuidas saab vaid paari nupuvajutusega videokõnega algust teha. Parima elamuse saamiseks viisime läbi ka testkõnesid, et oleks näha, kuidas lahendus töötab.

Meie demoruumis olid järgnevad seadmed:

  • Logitech Scribe
    • Tegu oli kindlasti kõige populaarsema seadmega, sest tegemist on valgetahvli kaameraga, mis võimaldab videokõne ajal  käsitsi tahvlile joonistatud infot jagada lihtsalt kõigi hübriidkoosolekul osalejatega. See on uus lahendus, mis on  saadaval alates käesoleva aasta septembrist ja tekitas inimestes väga suurt elevust, sest kõikidel külastajatel oli võimalus ise tahvli peale kirjutada samal ajal, kui videokõne käib.
  • Logitech Rally Bar Mini
    • See videokonverentsiseade on mõeldud nii väikeste, keskmiste kui ka suurte ruumide jaoks. See toetab videokoosolekute pidamist nii ruumilahendusena kui ka USB Mode, kasutades kaasavõetud arvutit. Logitech Rally Bar Mini kaamera videopilt on kõrgkvaliteetne ja kaamera reguleerib end ise, samuti toetab see Logitech mikrofone, mida on võimalik oma vahel ühendada.
  • Logitech Tap
    • Võimaldab lihtsalt ja mugavalt kõnesid hallata nii Zoom kui ka Teams keskkondades. Videokõne tegmiseks ei pea koosolekule tulema oma sülearvutiga.

Kõik külalised said soovi korral osaleda ka visiitkaardi loosis. Auhindadeks olime välja pannud Logitech Zone Wireless peakomplekti ja Logitech Brio veebikaamera.

Eespool nimetatud tooted on saadaval ka meie e-poes, mida on igal ühel võimalik endale lihtsasti soetada. Esitlustehnika ja videokonverentsi terviklahenduse soovi korral võta meiega ühendust, sest läheneme igale kliendile ja ruumile personaalselt.